icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els alcaldes d’Igualada, Òdena, Castellolí, El Bruc, Collbató i Esparreguera s’uneixen per exigir al Ministerio de Fomento que faci millores a l’A-2

Els sis municipis s’han posat d’acord per emprendre accions conjuntes i demanar a Madrid que faci les inversions necessàries per millorar l’autovia A-2 en el tram que uneix Igualada i Esparreguera. Es tracta d’un tram de 25 quilòmetres pel qual passen més de quaranta mil vehicles diàriament i amb un elevat índex de sinistralitat. L’any passat en aquest tram de l’A-2 van produir-se 209 accidents, amb una especial concentració de sinistres al quilòmetre 561, a Castellolí, amb 23 accidents.
Davant d’aquesta situació, el president de la Comissió de Seguretat Vial del Congrés dels Diputats, Pere Macias, assegura que cal que l’Estat prengui mesures i actuï per evitar més accidents en aquest punt negre. Per la seva part, els alcaldes dels municipis afectats per aquest tram d’autovia, s’han posat d’acord per exigir al Ministerio de Fomento, que millori tant el manteniment com la il•luminació d’aquesta via. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, assenyala que entre les mesures que han acordat es troba la d’enviar una carta a la ministra Ana Pastor exigint aquestes millores i també aprovar una moció conjunta als diferents ajuntaments afectats.

La signatura d’aquesta petició conjunta a Madrid per demanar millores i inversions a l’A-2 es va fer el passat divendres al migdia. L’acte va comptar també amb la presència dels alcaldes d’Òdena, Pep Solé; de Castellolí, Joan Serra; d’El Bruc, Carles Castro i de l’alcaldessa de Collbató, Ana Úbeda.

tornar_radioIgualada