Els atletes del CA Igualada Petromiralles Carla Bisbal i Aleix Camats, brillants campions d’Espanya Sub-20

Els atletes del Club Atlètic Igualada Petromiralles Aleix Camats i Carla Bisbal es proclamen campions d’Espanya Sub-20.

Aleix Camats es va penjar la medalla d’or en la prova del llançament de disc amb un millor intent de 52 metres i 25 centímetres. Aquesta marca li va suposar acabar 3 metres i 47 centímetres per davant del segon classificat, que va ser l’atleta del Playas de Castellón Víctor Hernández. Per la seva part, Carla Bisbal també va acabar com a campiona estatal. Ho va fer als 800 metres llisos amb un registre de 2 minuts 9 segons i 80 centèsimes. L’atleta del CAI va acabar a més de 2 segons de distància de la subcampiona, que va ser la corredora del Mauri Castillo de Sevilla Laura Rivera.

Cal ressaltar també les actuacions d’Antoni González, que va ser subcampió en el salt d’altura, amb 2,05 metres; la de Guim Morcillo, que va acabar 4t al llançament de javelina, amb 58,77 m. i d’Aleix Fuchs, 6è a la final dels 100 metres llisos amb 10” 79, amb 10” 92 a les semifinals i que va entrar primer amb 11”18 a la sèrie classificatòria. Cesc Boix, per la seva part, va ser 7è a la final dels 3.000 metres obstacles, amb 9’ 42” 20, perjudicat per una caiguda soferta quan lluitava per les medalles i en que estava situat al grup capdavanter. Tots ells van assolir places de finalista.

D’altra banda, Jan Solà va acabar 10è a la final dels 1.500 metres llisos amb 4’ 15” 39, després d’entrar 4t amb 3’ 58” 32 a la semifinal. Isaac Baltà va ser 12è ex aequo al salt d’altura, amb 1,88 m. Mentre que Núria Moix va acabar 13a al llançament de pes amb 10,08 m. Finalment, Mathios Rodriguez va ser 4t a la 2a semifinal dels 800 metres llisos, amb 1’ 54” 53 i Pau Subirats va ser 7è a la semifinal dels 100 metres llisos amb 11” 22, i 4t amb 10” 98 a la sèrie classificatòria, el que no li va valer per poder accedir a les finals respectives.

El 70è Campionat d’Espanya Sub-20 es va disputar a l’estadi Los Pajaritos de Sòria.