Els atletes del CAI Carla Bisbal i Joan Sendra, subcampions d’Espanya cadet en pista coberta

Els atletes del Club Atlètic Igualada Carla Bisbal i Joan Sendra es van proclamar subcampions d’Espanya cadet en pista coberta.

Carla Bisbal es va penjar la medalla de plata en acabar segona a la final dels 1.000 metres llisos amb un temps 2 minuts 55 segons i 52 centèsimes. A més, a les semifinals va fer una gran cursa i va batre el rècord dels campionats amb un registre de 2 minuts 54 segons i 10 centèsimes. Per la seva part, Joan Sendra va aconseguir la medalla de plata en la prova de l’hexatló amb 3.878 punts. Sendra va acabar per darrera del campió que va ser el valencià Tayb David Loum, de l’Sprint Moncada. En aquests campionats estatals hi van prendre part dos atletes més del CAI, Mar Planas en el triple salt i Francina Massagué en 600 metres llisos.

Els campionats d’Espanya sub-16 en pista coberta es van dur a terme a les pistes de Sabadell.

A la foto: Joan Sendra, al podi