Els atletes del infantils, benjamins i alevins del CAI sumen 14 medalles als Campionats de Catalunya

El Club Atlètic Igualada va sumar 14 medalles als Campionats de Catalunya en categories benjamí, aleví i infantil. En total en van sumar 3 d’or, 6 de plata i 5 de bronze. Pel que fa als campions de Catalunya cal destacar la doble medalla d’or d’Aitor Caldito. L’atleta de categoria infantil es va imposar en el salt de llargada i del triple salt. Precisament en aquesta prova va assolir el rècord de Catalunya amb una marca d’11 metres i 78 centímetres. L’altra medalla d’or la va aconseguir la també atleta infantil Laia Planas, en el salt d’altura. Les proves es van disputar a les pistes de Castellar de Vallès. A la foto, Aitor Caldito i Eduard Guzmán 1r i 2n al salt de llargada infantil.