icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els centres cívics municipals d’Igualada proposen més de 200 activitats per aquest nou semestre

Els tres centres municipals, El Centre Cívic Nord, l’Espai Cívic Centre i el Centre Cívic de Fàtima, oferiran un total de 204 activitats entre cursos, tallers, formacions i sortides culturals. La nova programació dels centres cívics de la ciutat s’encetarà el proper mes d’octubre i s’allargarà fins al març de l’any vinent. Les inscripcions es podran fer a partir d’aquest dimarts 12 de setembre, de forma presencial, telefònica o a través d’internet en aquesta pàgina web: https://equipamentscivicsigualada.miram.cloud/.

L’any 2022 els centres cívics municipals van ofertar un total de 500 activitats, que van comptar amb més de 6.000 inscripcions. Els diferents espais municipals d’aquests centres es van cedir per 709 activitats d’entitats o grups. Si ens centrem en el Centre Cívic Nord, que va inicar la seva activitat el 21 de març de 2022 ha tingut un total de 1909 inscripcions, ha ofertat 159 activitats i ha cedit espais a grups, entitats o empreses en un total de 249 ocasions. El centre ha tingut un total de 17.764 assistents. Segons la regidora de Barris i Civisme de l’Ajuntament d’Igualada, Patrícia Illa, el fet de disposar del nou Centre Cívic Nord ha permès ampliar en gairebé una cinquantena l’oferta d’activitats d’aquest semestre.

La nova programació inclou activitats formatives, de manualitats, de noves tecnologies i trobades entres els usuaris dels tres equipaments. Illa ha destacat que els Centres Cívics de la ciutat “seguiran oferint una programació extensíssima i amb activitats per a tots els gustos, edats i nivells”. Per la regidora aquest any destaquen les quatre sortides culturals al Liceu de Barcelona, al Santuari del Miracle, a la ciutat de Sant Joan Despí i a Besalú; així com també les visites guiades al parc del Cementiri Vell i al Convent dels Caputxins.

La nova programació que s’ha condensat en un fulletó que aquestes darreres setmanes s’ha repartit a les cases.

tornar_radioIgualada