Els córners condemnen el CF Igualada, tot i fer un bon partit al camp del San Cristóbal

El Club Futbol Igualada perd al camp del Sant Cristóbal per 3 a 1, amb tots els gols encaixats en serveis de córner.

Els blaus van sortit molt ordenats i amb un joc molt directe. Ara bé, una vegada més van rebre un gol als 20 minuts i a la sortida d’un córner. Amb tot, els igualadins no es van descentrar i van seguir atacant. En una d’aquestes arribades, Òscar Garcia va estavellar una pilota al pal, amb un fort xut des de fora de l’àrea. Tot i així, als últims minuts de la primera part, una altra sacada de córner va sentenciar els igualadins amb el que suposava el 2 a 0. A l’inici de la represa, més del mateix. Un altre córner a favor del San Cristóbal es va convertir amb el 3 a 0. Els igualadins van seguir acostant-se a la porteria rival, però no va ser fins al temps afegit que Bernat Sansano va marcar el 3 a 1 definitiu, amb un fort llançament des de fora de l’àrea.

Aquest dissabte, el Club Futbol Igualada rebrà la vista del Manresa.

Santi Triguero, nou jugador del CF Igualada

Triguero té 43 anys i ha militat pràcticament tota la seva carrera a Tercera Divisió. Es tracta d’un golejador nat, que va començar a jugar ara fa prop de 25 anys i que ha marcat més de 300 gols en partits oficials. És un autèntic rodamon del futbol i la prova és que ha militat en 11 equips diferents. Entre ells, destaquen les estades al Castelldefels, Vilafranca, Sant Andreu, Nàstic, L’hospitalet, Gavà o Cornellà. Ara arriba al club igualadí amb la intenció de marcar gols, la gran assignatura pendent dels blaus, aquesta temporada.

Per la seva part, són baixa del Club Futbol Igualada, Alejandro Delgado i Martí Lliró.