icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els expresidents de la Generalitat Artur Mas i José Montilla seran a #Igualada per participar al cicle de diàlegs ‘En[raona]’

Aquesta iniciativa, organitzada per la Demarcació a la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, convidarà el dimarts 13 de desembre a una nova conversa els expresidents de la Generalitat Artur Mas i José Montilla. L’acte, que serà moderat per la periodista igualadina Laia Vicens, tindrà lloc, a les 7 de la tarda, a la sala d’actes del Centre Cívic Nord.

José Montilla va ser president de la Generalitat del 2006 al 2010. Mentre que Artur Mas va ocupar aquest càrrec entre el desembre del 2010 i el gener del 2016. Tots dos conversaran sobre la seva experiència política en el marc d’aquest cicle En[raona], que va néixer el maig passat, amb la voluntat de crear un espai de trobada, diàleg i pensament al voltant de temes o persones d’actualitat, tant a nivell local com internacional.

Amb aquest cicle, el Col·legi de Periodistes vol consolidar la seva presència a l’Anoia i, al mateix temps posar en valor els professionals de la comunicació que té aquest territori. Per això, les xerrades estan conduïdes per professionals de la comarca.

El cicle de converses es va estrenar parlant de la invasió russa a Ucraïna i les seves conseqüències amb el coordinador de Creu Roja a Catalunya, Enric Morist, i les periodistes Cèlia Cernadas (TV3) i la igualadina Carla Verdés (Catalunya Ràdio), que hi va intervenir en una connexió en directe des del terreny.

tornar_radioIgualada