icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els Moixiganguers d’Igualada a un pas del 3 de 9 per la Festa Major


Igualada ha viscut durant vuit dies consecutius una festa major intensa alhora que deslluïda per la pluja que va caure dissabte a la tarda i diumenge al matí. Tot i així, alguns actes com la Diada Castellera de Festa Major es va poder celebrar i aquesta es va traslladar a l’interior de la Basílica de Santa Maria amb les colles convidades: la Jove Xiquets de Valls, els Xiquets de Reus i la colla de la ciutat els Moixiganguers d’Igualada.

A la primera ronda els morats van descarregar el 7 de 8, intentant dos cops el 3 de 9 amb folre a la segona,  i a la tercera ronda van descarregar el 3 de 8. Al’hora dels pilars els Moixiganguers van carregar un pilar de 6 però no el van poder descarregar fent llenya a la sortida.

Jordi Moreno cap de colla dels Moixiganguers d’Igualada es mostrava disgustat al final de l’actuació.

Malgrat l’enuig del cap de colla els Moixiganguers, aquests van mostrar al públic el seu bon moment de forma i de camises morades presents a plaça, en aquest cas, dins la Basílica de Santa Maria. Ara, als morats els queda seguir treballant per aconseguir els reptes que tenen a tocar, com ara el 3 de 9 amb folre.

tornar_radioIgualada