icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Moixiganguers d’Igualada exhibeixen la clàssica de 8 a Terrassa

La colla igualadina segueix en una forma excepcional després de la llarga aturada per la Covid-19 i així ho demostren tant a plaça com als assajos. Aquest diumenge, al Raval de Montserrat de Terrassa acompanyats dels Castellers de Terrassa, els Tirallongues de Manresa i els Castellers de Sant Feliu, els Moixiganguers van mostrar, un cop més, la seva millor cara.

La primera ronda va començar amb un 5 de 7 dels locals seguit pel 3 de 6 amb pilar dels Tirallongues. Els Moixiganguers van descarregar la torre de 7, un castell que espera créixer i folrar-se aviat després dels bons assajos de les últimes setmanes. Els Castellers de Sant Feliu, que actuaven quarts, van fer el 4 de 6.

A segona ronda, després del 4 de 7 amb pilar dels Castellers de Terrassa i del 3 de 7 dels del Bages, els morats van estrenar el 3 de 8, un castell que es va haver de lluitar, però que es va acabar descarregant. Després, els santfeliuencs van descarregar el 3 de 6.

En l’última ronda, els blaus van descarregar el 4 de 7, els Tirallongues el 2 de 6 i va arribar el torn dels Moixiganguers, que van firmar la seva primera clàssica de 8 de la represa després de descarregar el 4 de 8. Per acabar, els magentes van fer el 3 de 6 amb pilar. La diada va finalitzar amb un vano de 5 dels igualadins i dels locals i amb pilars de 4 de la resta de colles.

Així doncs, els morats milloraven les dues últimes actuacions, d’Igualada i de Reus, i estrenaven a plaça l’esperat 3 de 8 confirmant la bona dinàmica de la colla d’aquests últims mesos. La propera cita dels Moixiganguers és aquest diumenge a la Festa Major de Tous.

tornar_radioIgualada