icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els Moixiganguers d’Igualada volen repetir la tripleta de vuit per la diada de Sant Bartomeu

El cap de colla dels Moixiganguers, Jordi Moreno, ha deixat clar que el repte per l’exhibició de diumenge, al migdia, a la plaça de l’Ajuntament, passa per repetir la millor actuació de la història dels Moixiganguers, és a dir, la tripleta de vuit. Per tal d’assolir aquest repte els Moixiganguers d’Igualada han fet al llarg d’aquesta setmana diferents assajos especials, a Cal Tabola.

Cal destacar que diumenge, la colla dels morats actuarà acompanya dels Minyons de Terrassa i la Colla Joves Xiquets de Valls, que tenen la intenció de portar castells de nou a la plaça de l’Ajuntament. El cap de colla de la Joves Xiquets de Valls, Jaume Galofré, ha assegurat que volen portar castells de nou, a una plaça, on la colla Nova de Valls ja actuava fa cent anys. Pel que fa als Minyons, que tornaran de les vacances després d’un primer tram de temporada espectacular en què han descarregat el 5 de 9 amb folre, la torre de 9 amb folre i manilles i el pilar de vuit, també intentaran portar els nou pisos a Igualada. Xavier Florensa ha detallat que intentaran castells de nou i castells de la gamma alta de vuit, segons com vagin els assajos.

Amb motiu de la diada s’ha fet també una samarreta, dissenyada per l’equip Quartada Estudi, on els pot veure un tres de nou amb folre vist des de dalt. La samarreta es podrà adquirir durant aquests dies de Festa Major i durant tot l’any durant les actuacions de la colla.

tornar_radioIgualada