icon_radio

RÀDIO Narranación

BLOG

Els Mossos d’Esquadra desmantellen una plantació de marihuana en una finca de Piera i detenen quatre persones relacionades amb els fets

Agents de la comissaria d’Igualada han detingut entre el 30 d’octubre i el 2 de novembre quatre homes, de 19, 37, 45 i 59 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

A finals d’octubre els mossos van localitzar una finca amb un habitatge principal i tres naus, d’on sortia una forta olor de marihuana. Després de fer una entrada i registre, en una de les naus hi havia dues estances amb un cultiu interior de plantes de marihuana amb tots els aparells pel seu funcionament. Es van localitzar uns 1.450 esqueixos, unes 650 plantes en estat de creixement i 16kg de cabdells. A més, a l’interior de l’habitatge principal també es van localitzar dues armes de foc i diversos tipus de cartutxos.

El 30 d’octubre es va detenir un home per la seva presumpta relació amb la plantació, i el 2 de novembre es van detenir tres homes més. També es va denunciar una cinquena persona. A tots ells també se’ls va denunciar per defraudació de fluid elèctric, ja que havien connectat fraudulentament tota la instal·lació a la xarxa elèctrica.

Els detinguts van passar el 3 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada.

tornar_radioIgualada