icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes que van cometre nou robatoris amb força a l’Anoia

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir el passat dilluns i dimecres dos homes, de 19 i 21 anys, el primer veí d’Abrera i el segon de Piera, com a presumptes autors de nou robatoris amb força.

Les detencions són el resultat d’una investigació, iniciada a finals de l’any passat, després de tenir constància que s’estaven produint un seguit de robatoris amb força en habitatges i establiments comercials de la comarca de l’Anoia. Els darrers mesos, els agents del grup d’investigació de l’ABP Igualada van poder determinar que aquests robatoris els realitzava un jove que, en dues ocasions, va anar acompanyat d’un altre home.

El passat dilluns es va detenir a Piera el principal autor dels fets, al qual se l’imputa la presumpta autoria de nou robatoris amb força comesos des del passat mes d’octubre fins el passat mes de març. Més concretament es relaciona al detingut amb la presumpta autoria de quatre robatoris amb força en establiments comercials de Piera, Jorba i dos fets a Calaf, i cinc robatoris a habitatges de Claramunt, Jorba i Piera.

En tots els robatoris el modus operandi era el mateix: primer forçaven la porta d’accés dels domicilis o establiments i, posteriorment, s’emportaven diners en efectiu, joies i diferents objectes de valor. Dimecres pels volts de les 19.00 h es va detenir a Igualada al segon implicat, un jove de 19 anys, al qual se l’imputa la presumpta participació en dos dels robatoris.

La investigació continua oberta i no es descarta  que els detinguts estiguin implicats en altres fets delictius de similars característiques a la comarca de l’Anoia i comarques veïnes.

tornar_radioIgualada