icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Mossos d’Esquadra detenen dues dones per cometre robatoris amb força a l’interior de vehicles a l’Anoia i al Baix Llobregat

Agents de la comissaria d’Igualada han detingut dues dones de 44 i 30 anys com a presumptes autores de tres delictes de robatori amb força a l’interior de vehicles.

Els fets van tenir lloc el passat divendres quan els agents es trobaven fent una inspecció ocular en un vehicle estacionat en el pàrquing d’un restaurant d’Òdena, ja que algú havia trencat un dels vidres per sostreure objectes del seu interior. Mentre feien la inspecció van rebre la trucada d’un agent fora de servei que els informava que estava en un supermercat d’Igualada i veia dues dones que podrien estar robant en alguns dels vehicles estacionats. Ràpidament, els Mossos es van desplaçar aquest punt i van escorcollar les sospitoses. Durant  l’escorcoll, a una de les dones li van localitzar un trenca-vidres i un DNI robat unes hores abans. A l’altra dona li van localitzar un inhibidor de freqüència amb el que, probablement, havien inutilitzat el tancament centralitzat del vehicle que havien obert en el supermercat d’Òdena.

Finalment, les dues dones van quedar detingudes per tres delictes de robatori amb força a interior de vehicle. Les detingudes van passar l’endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tornar_radioIgualada