icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Mossos d’Esquadra detenen tres homes que van cometre sis robatoris amb força a domicilis d’ #Igualada

Es tracta de tres homes, dos de 27 i un de 28 anys, i veïns de Vilanova del Camí (Anoia) i Igualada (Anoia), com a presumptes autors de sis robatoris amb força a domicilis.

Les detencions són el resultat d’una investigació iniciada a finals de l’any passat, després de tenir constància que s’estaven produint un seguit de robatoris amb força en habitatges a la zona nord d’igualada. En el decurs de la investigació, els agents van esbrinar que el 12 de gener tres homes van intentar vendre joies sostretes a una botiga de compravenda d’Igualada. A partir d’aquesta informació, i després de diverses gestions, es va aconseguir relacionar aquests tres homes amb l’autoria de sis robatoris amb força a domicilis d’Igualada, comesos entre el 27 de desembre i el 19 de gener.

Els investigadors van constatar que sempre utilitzaven el mateix modus operandi: escalaven la façana de la casa i forçaven la balconada del primer pis i, posteriorment, s’emportaven diners en efectiu, joies o objectes informàtics. A més, els robatoris sempre els feien durant la franja horària de la tarda-vespre.

Finalment, el passat 28 de gener els agents van localitzar i detenir els tres lladres. Durant l’operatiu també van recuperar algunes de les joies sostretes. La investigació continua oberta i no es descarta que els detinguts estiguin implicats en altres fets delictius de similars característiques.

Dos dels detinguts van quedar en llibertat després de declarar a comissaria, amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan els requereixi. El tercer detingut va passar dia 29 de gener  a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d’Igualada.

 

 

tornar_radioIgualada