icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Mossos d’Esquadra detenen un home per sostreure material informàtic d’un centre educatiu i d’un establiment de Vilanova del Camí

Agents de la comissaria d’Igualada amb la col·laboració de la Policia Local de Vilanova han detingut aquest dilluns un home, de 39 anys, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força.

Els fets van produir-se el passat 3 de juny quan el presumpte lladre, va forçar una finestra de l’institut de Vilanova i va sostreure 25 ordinadors portàtils, 59 ordinadors chromebooks, entre d’altres objectes, valorats en més de 29.000 euros. Just l’endemà dels fets la Policia Local de Vilanova del Camí va localitzar unes bosses amagades entre un matolls on hi havia 9 ordinadors portàtils provinents del centre educatiu.

D’altra banda, aquesta mateixa setmana s’ha produït un robatori a un establiment de Vilanova del Camí. L’autor va forçar la persiana i va trencar el vidre d’una finestra i va sostreure material informàtic. Durant el decurs de la investigació, els mossos van esbrinar que l’autor dels dos fets era la mateixa persona.

La investigació va concloure, aquest dilluns, amb la detenció de l’autor a Vilanova del Camí.

Els objectes recuperats per la Policia Local de Vilanova van ser retornats al centre. La investigació continua oberta per tal de localitzar la resta del material sostret.

El detingut, amb nombrosos antecedents per fets similars, passarà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada.

tornar_radioIgualada