icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Mossos d’Esquadra d’Igualada participen en la detenció de 3 joves relacionats amb el segrest d’un home a Guissona

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat Central de Segrestos i Extorsions de la Divisió d’Investigació Criminal, juntament amb agents de la comissaria d’Igualada i de la comissaria de Cervera han detingut tres homes de 24, 26 i 29 anys, com a presumptes autors dels delictes de segrest, violació de domicili i robatori amb violència. Dos d’ells van ser detinguts a Igualada i el tercer, gràcies al ràpid traspàs d’informació entre els cossos policials, va ser detingut a l’aeroport de Barajas, a Madrid.

Els fets es van produir el passat 19 d’octubre, quan la Unitat Central de Segrestos i Extorsions va tenir coneixement que s’havia produït un presumpte segrest al municipi de Guissona (La Segarra). Els segrestadors reclamaven al fill de la víctima diners en efectiu, o droga, per tal d’alliberar al seu pare.

La mateixa tarda els mossos de la comissaria d’Igualada van rebre l’avís per adreçar-se a un polígon industrial d’Òdena, on havia aparegut un home que manifestava haver estat segrestat. La víctima va explicar als agents que dos homes es van presentar a casa seva, a Guissona, on el van agredir. Tot seguit, els segrestadors van agafar el telèfon mòbil de la víctima per posar-se en contacte amb el seu fill. En aquest punt va ser quan els segrestadors van reclamar-l’hi un suposat deute per tal d’alliberar el seu pare.

Davant les informacions aportades per la víctima es va iniciar un dispositiu de recerca dels segrestadors. Al voltant de les 10 de la nit, van localitzar el vehicle dels autors a una gasolinera d’Òdena, amb dos ocupants a l’interior. En veure la presència policial, van fugir en direcció al centre d’Igualada fins que van ser interceptats i detinguts.

La Unitat Central de Segrestos i Extorsions de la Divisió d’Investigació Criminal localitza un altre investigat

En el marc de l’operatiu, la Unitat Central de Segrestos i Extorsions va continuar amb les gestions d’investigació i va aconseguir identificar una tercera persona implicada en els fets. Aquest tercer implicat és qui hauria ideat el segrest i a qui, presumptament, el fill de la víctima devia diners relacionats amb un tema de drogues. Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal van ubicar el tercer investigat a Madrid, on va ser detingut gràcies a la col·laboració de la Policia Nacional, quan es trobava a l’aeroport de Barajas a punt de marxar d’Espanya.

El dia 21 d’octubre els detinguts d’Igualada van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció 1 de Cervera i el dia 23 d’octubre el detingut a l’aeroport de Barajas va passar davant dels jutjats de guardià de Madrid i va ingressar a presó.

tornar_radioIgualada