icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els municipis de la Conca d’Òdena impulsen una línia de microcrèdits per injectar liquiditat als sectors del comerç, la restauració, els autònoms i les pimes

Els regidors de Promoció Econòmica d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui -el d’Òdena no hi ha pogut ser present per motius professionals- han anunciat que destinaran diverses mesures a reactivar l’activitat econòmica de la Conca d’Òdena.

El regidor de Vilanova del Camí, Jordi Barón, ha anunciat que una de les mesures que els ajuntaments impulsen conjuntament per activar la reactivació econòmica, especialment destinada als sectors de la restauració, el comerç, els autònoms i les pimes és la d’una línia de microcrèdits per injectar liquiditat, que es concediran amb un import màxim de 4.000 € per beneficiari, amb un 0 % d’interès i que seran retornables en un període de tres anys, amb una carència fins al 2021. Els microcrèdits s’articularan sota la fórmula de subvencions reintegrables. Barón ha destacat que “garantim una injecció de capital important per a la Conca d’Òdena, d’uns 350.000€ aproximadament”.

Per la seva part, el regidor de Santa Margarida de Montbui, Jordi Bòria, ha explicat la campanya de suport al comerç, que en un primer moment es va centrar en el reconeixement als establiments que van estar oberts durant les tres setmanes de confinament perimetral. La campanya tenia el lema “ara estem per tu” i anava acompanyada amb la imatge d’un cor verd. “Aquesta setmana, amb l’entrada en la fase 1, estem engegant la nova fase de la campanya, adreçada a tots els comerços que ja poden obrir. El lema és “ara més que mai, jo compro a casa”. Bòria ha afegit que “creiem que aquest missatge és molt important i que hi ha també un component emocional, perquè els ciutadans han pogut veure què seria una ciutat sense comerç”.

Igualment, el regidor d’Igualada, Jordi Marcé ha destacat que “busquem solucions comunes a problemes comuns” i ha posar com a exemple el proper llançament de ConcaComerç, una plataforma de serveis per al comerç i la restauració. conjuntament per activar la reactivació econòmica, especialment destinada als sectors de la restauració, el comerç, els autònoms i les pimes.

A la foto: els regidors de Promoció Econòmica d’Igualada, Jordi Marcé, i de Vilanova del Camí, Jordi Barón

 

tornar_radioIgualada