icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Premis al Compromís Cultural 2022 són per Carles Ma. Balsells Valls i l’Agrupació Cultural i Recreativa Sigarra

Els guardons que entrega Òmnium Anoia arriben a la seva 18a edició amb l’objectiu de reconèixer la defensa que han fet diferents persones i col·lectius sobre la llengua i cultura catalana.

Enguany el reconeixement individual ha estat per Carles Ma. Balsells i Valls. El jurat del premi li reconeix la seva trajectòria de servei de l’associacionisme a la comarca i el seu exemple de superació, ja que tot i estar afectat per la Síndrome de Down això no li ha impedit treballar ni, sobretot, fer activisme cultural. El premi al col·lectiu se l’ha endut l’Agrupació Cultural i Recreativa Sigarra, dels Prats de Rei, una entitat constituïda l’any 1974 per un nombrós grup de joves pradencs i pradenques que volien promoure i organitzar activitats al municipi. Actualment compta amb el suport de 166 associats i amb el de l’Ajuntament dels Prats de Rei.

L’acte d’entrega dels premis tindrà lloc el divendres 16 de setembre al Teatre Municipal l’Ateneu. Serà una gala oberta a tothom i amb entrada lliure, i estarà presentada per l’actriu Sílvia Bel i comptarà amb l’actuació del Quartet Slam.

El mateix dia després de l’acte se celebrarà el Sopar Estellés a la pista de l’Ateneu, amb la col·laboració del Col·lectiu Eixarcolant. Properament Òmnium Anoia farà públic l’enllaç d’inscripció.

tornar_radioIgualada