icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els propers 22, 23 i 24 de setembre torna, a Igualada, una nova edició de FirAnoia

Fira d’Igualada organitza un any més aquesta mostra multisectorial que vol ser el gran aparador de la comarca de l’Anoia i mostrar la diversitat i el potencial del seu teixit econòmic. A l’hora FirAnoia vol actuar també com a element dinamitzador d’Igualada durant els tres dies que dura l’esdeveniment. Aquesta fira multisectorial, oberta a tot tipus d’expositors, es durà a terme conjuntament amb les fires d’Automoció, Artesania, el Mercat d’Antiguitats i un seguit d’activitats lúdiques, culturals i esportives, que es distribuiran entre el Passeig Verdaguer i la plaça de Cal Font.

El nou president de Fira d’Igualada, Ivan Sánchez,  assegura que la fira multisectorial d’aquest any vol incorporar com a novetat un component més festiu.

FirAnoia obrirà les seves portes divendres 22 de setembre, només en horari de tarda, dissabte 23, de 10 del matí a 2/4 de 3 de la tarda i de 5 de la tarda a 9 del vespre i, per últim, diumenge dia 24, en el mateix horari de matí i de 5 de la tarda a 8 del vespre. L’entrada serà gratuïta.

tornar_radioIgualada