icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els regidors d’Igualada de CiU, PSC, ERC i ICV s’autoinculpen pel 9N

El ple de l’Ajuntament d’Igualada ha aprovat una moció en la que els regidors de CiU, PSC,  ERC i ICV  s’autoinculpen per participar, i alguns d’ells organitzar, la jornada del 9N a la ciutat d’Igualada. Els regidors d’aquestes quatre formacions polítiques, que representen 18 dels 21 regidors, han decidit fer aquest pas després de conèixer que el TSJC ha admès a tràmit la querella conta el president de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega, i la consellera d’ensenyament, Irene Rigau.

El punt s’ha aprovat amb els vots de CiU, PSC, ERC i ICV, i el seu posicionament com a regidors d’Igualada es farà arribar a la fiscaliai al govern català per tal que sigui tramitada com l’autoinculpació dels representants públics que van participar en la jornada del 9N. Així, els regidors que han votat favorablement a la moció, es consideren autoinculpats. Els regidors del PP i PxC hi van votar en contra.

 El dilluns 29, autoinculpacions als jutjats d’Igualada

A tot això, des d’Igualada per la Independència fan una crida a autoinculpar-se, aquest dilluns dia 29 de desembre, a les 17:00h, davant els jutjats del Passeig Verdaguer de la ciutat.

L’Assemblea Territorial de l’ANC d’Igualada, en conèixer que el TSJC ha admès a tràmit la querella contra el President de la Generalitat, la Vicepresidenta i la Consellera d’Ensenyament, participarà en la campanya d’autoinculpació seguint la crida de l’ANC.

La Junta de l’AT d’Igualada convida els ciutadans d’Igualada que van participar en el procés del 9N a autoinculpar-se en solidaritat a les personalitats del Govern català inculpades per la querella. Amb aquesta finalitat, es convida a tothom el dia 29 de desembre a les 17h a presentar les autoinculpacions en un acte de lliurament conjunt al Jutjat de Guàrdia, a l’edifici del Passeig Verdaguer (amb el carrer Lleida) El document d’ autoinculpació que s’ha lliurar es pot descarregar a http://autoinculpacions9n.assemblea.cat/docs2/Document_Autoinculpacio.pdf .Es recomana portar-ne 2 còpies impreses.

tornar_radioIgualada