icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

Els Reis d’Orient reparteixen un any més il·lusió entre els infants d’Igualada

Ses Majestats, Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats de centenars de patges, han tornat a repartir un any més milers de caramels i també de regals entre els nens i nenes d’Igualada, durant la màgica nit de Reis. La festa es va encetar amb el discurs de benvinguda des del balcó de l’antic hospital, on tant l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, com Ses Majestats van adreçar unes paraules a tots els assistents.

El Rei Baltasar, després de felicitar tots els infants de la ciutat per estar al llibre blanc, va recordar que aquest és el darrer cop que els Reis d’Igualada fan el seu discurs des del balcó de l’antic hospital, ja que l’edifici s’enderrocarà.

Posteriorment, la cavalcada va arrencar des del Passeig Verdaguer i va seguir el tradicional recorregut pel centre de la ciutat fins a la Plaça Castells, concentrant milers de persones al seu pas. Les carrosses anaven seguides d’una nodrida comitiva de patges que han repartit les joguines als infants segons avançaven, accedint als balcons i terrasses, com és tradició a la ciutat, amb escales de mà.

Cal destacar que enguany la Cavalcada dels Reis d’Igualada va comptar com a convidada especial amb la il·lustradora Pilarin Bayés.

tornar_radioIgualada