icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Els usos i model de gestió del nou espai juvenil de Cal Badia es decidiran mitjançant un procés de participació

L’Ajuntament d’Igualada ha anunciat la seva intenció de crear un nou espai juvenil a la finca de Cal Badia, al Passeig Verdaguer, davant de l’escola Gabriel Castellà. Segons el regidor de Joventut, Joan Requesens, els usos i model de gestió d’aquest nou equipament es decidiran mitjançant un procés de participació, al qual s’hi podran adherir tots els joves que estiguin interessats. Segons Requesens, volen que Cal Badia esdevingui un espai de creació artística i cultural, un lloc de debat, de generació de propostes i que a més pugui acollir entitats.

Els treballs d’adequació de Cal Badia començaran aquest mateix estiu, amb el trasllat de la colònia de gats que actualment ocupa la finca i l’anàlisi de l’estructura de l’edifici per determinar quina intervenció caldrà realitzar. Passades les vacances, al mes d’octubre, començarà el procés participatiu i les reunions per decidir el model de gestió i els usos.

Segons el regidor de Joventut, amb aquest espai es dóna resposta a una reivindicació històrica sobre la mancança d’espais per als joves de la ciutat.

La proposta es va presentar dilluns en el marc del Consell Municipal de Joves.

tornar_radioIgualada