icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Enquesta sobre la senyalització dins l’Hospital Universitari d’Igualada; el 88% dels usuaris considera que ha trobat fàcilment el lloc on havia d’anar

Concretament, 703 persones han participat en una enquesta que el centre hospitalari va posar en marxa en passat mes de maig y que en un període de 7 dies ha recollit diferents opinions sobre si els usuaris es desenvolupen bé per arribar als llocs on té una cita o visita.

El 91 % dels enquestats no era la primera vegada que venia a l’Hospital i més del 60% ja sabia on havia de dirigir-se.

El 68 % ha vingut sol, mentre que el 32 % ha necessitat d’acompanyament. Recordem que fins ara es recomana, si no és per necessitat física del pacient, que les persones no vinguin acompanyades.

Tot i havent visitat abans el centre, només un 16% es guia per la cartelleria, mentre que un 95% prefereix preguntar al personal; un 26% utilitza altres vies com preguntar a altres usuaris.

Un 88% reconeix que ha trobat fàcilment el lloc on havia d’anar i un 72% considera que no cal millorar la senyalització. Tant la ubicació com la quantitat i claredat de la senyalització, ha rebut una valoració de 4 sobre 5 com a bona.

 

tornar_radioIgualada