icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Enric Conill (ERC) “a #Igualada, per molt que amaguin les sigles, darrera hi ha el PSC que va aprovar el 155”

El candidat d’ERC a la ciutat d’Igualada ha fet aquestes declaracions en l’acte de campanya dels republicans de cara les eleccions generals d’aquest diumenge. Enric Conill, acompanyat per la consellera Alba Vergés, i la diputada i candidata al Congrés dels diputats, Carolina Telechea, ha volgut marcar diferències amb altres candidatures com Junts per Igualada i Igualada Som-hi.

El candidat republicà ha explicat que en l’actual moment que viu el país, són indestriable la lluita per la llibertat de la lluita pel progrés social. Conill ha apuntat que amb algunes formacions coincidirien en la lluita per la llibertat del país, però no en la lluita dels drets socials, en al·lusió a Junts per Igualada. A la vegada, i aquesta vegada en al·lusió a Igualada Som-hi, apunta que hi ha formacions que els donen lliçons en la lluita pels drets socials, quan són incapaços de reconèixer una mínima lluita per la llibertat del país. És en aquest moment quan Enric Conill ha fet referència al PSC recordant que van aplicar l’article 155, i a qui ha acusat d’amagar les sigles en aquestes eleccions a Igualada.  El candidat republicà ha remarcat que “això s’ha de dir, i s‘ha de dir sense por. Sinó es enganyar-se. Nosaltres ho diem clar; ERC representa les dues lluites.

Alba Vergés i Carolina Telechea han fet costat a Enric Conill

La consellera Alba Vergés i la candidata d’ERC al Congrés de Madrid, Carolina Telechea, ha definit les eleccions d’aquest proper diumenge com a clau, per després, el 26 de maig, guanyar als municipis de Catalunya. Totes dues s’han mostrat convençudes dels bons resultats del candidat d’ERC a Igualada de cara el 26M, a la vegada que estan convençudes que hi haurà un canvi de govern a la capital de l’Anoia.

tornar_radioIgualada