icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Enric Conill (ERC) “el projecte bicibús és el clar exemple que la ciutadania i les entitats van molt per davant del govern municipal, i això és molt preocupant”

Aquest divendres es farà a Igualada la prova pilot del bicibús. El BiciBús estableix un recorregut per diferents punts de la ciutat que estan connectats amb els centres escolars del municipi. Els nens i nenes que es sumin a la iniciativa s’estaran en unes parades habilitades per la ocasió, i s’esperen per incorporar-se a la comitiva ciclista que els portarà fins l’escola. En aquells indrets on s’ha impulsat aquesta iniciativa, els menors estan acompanyats, en tot moment, per un grup d’adults que coordina el desplaçament dels ciclistes.

El portaveu d’ERC a Igualada considera que el govern municipal no ha sabut entomar una demanada de la ciutadania. Davant la inoperància del govern, segons Conill,  la ciutadania s’ha autoorganitzat per impulsar una iniciativa que permeti el desplaçament sostenible i segur a les escoles. Enric Conill considera que aquest fet deixa en evidència al govern de la ciutat, a la vegada que ho veu com un símptoma molt preocupant.

El portaveu d’ERC a Igualada considera el bicibus com una molt bona iniciativa que promou els desplaçaments amb bicicleta, a l’espera de com funciona la prova pilot. Enric Conill afirma que s’ha d’analitzar com va aquesta prova pilot, i treure’n les conclusions. Una de les principals dificultats que es trobarà el bicibus, segons Conill, és que la ciutat no està preparada per acollir iniciatives com aquesta. És per això que el portaveu d’ERC demana un debat profund per planificar com ha de ser la mobilitat de la ciutat d’Igualada.

tornar_radioIgualada