icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Enric Conill (ERC): “Si la negociació va bé, aprovarem els pressupostos del govern d’Igualada”

El cap de l’oposició i arquitecte Enric Conill (ERC) ha assegurat que “després de reunir-me amb l’alcalde Marc Castells i de diversos contactes li hem fet arribar una primera proposta per negociar els pressupostos municipals” i explica que “ara és l’hora de parlar i arribar a acords trobant un equilibri entre les pretensions del govern i les nostres”. Conill assegura que “estem oberts i predisposats. Ara toca negociar, i si la negociació va bé els aprovarem perquè voldrà dir que les famílies igualadines se’n veuran beneficiades”. Les principals demandes dels republicans giren al voltant d’una rebaixa en els impostos, de més polítiques d’habitatge, d’inversió a les escoles, d’iniciar el projecte del nou POUM i també d’una proposta compartida durant la campanya electoral entre ERC i Convergència, un tercer ViuB per a la gent gran.

Els republicans consideren que “ara que Marc Castells ja no té majoria absoluta li toca entendre que ha de negociar i consensuar amb altres forces polítiques. Nosaltres ho hem entès i volem fer-ho sempre i quan les famílies igualadines siguin l’epicentre de les polítiques municipals i s’abordin els problemes reals i importants que té Igualada en moltes àrees. Per fer això sempre ajudarem al govern municipal”.

Des d’ERC també apunten que “segur que els pressupostos que nosaltres faríem serien molt diferents als del govern, però la política i sobretot la política municipal consisteix en parlar, dialogar, assentar-nos les hores que faci falta per acabar-nos entenent i acordant mesures que beneficiïn a la immensa majoria dels ciutadans. Així entenem nosaltres la política municipal i així treballarem durant el mandat”.

tornar_radioIgualada