icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Enric Conill presenta al Passieg Verdaguer la llista d’ERC #Igualada amb vocació de govern

Enric Conill ha fet pública la candidatura d’ERC Igualada per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. La meitat dels integrants de la llista electoral són independents i compta amb el mateix nombre d’homes i de dones. L’alcaldable per ERC ha destacat que “presentem aquesta candidatura, plena de professionals i gent molt competent, preparada per governar Igualada i per fer possible un salt endavant com a ciutat”. Conill destaca que l’equip “està a punt per impulsar un projecte polític il·lusionant i modern per a la ciutat” i destaca “l’enorme transversalitat de la candidatura, amb persones molt diferents i provinents de diferents àmbits, però tots conjurats per fer una Igualada millor”.

Com ja va anunciar ERC fa unes setmanes, l’històric dirigent del PSC Antoni Dalmau tanca la llista dels republicans. A les posicions finals també s’hi situen diversos exregidors d’ERC i l’actual regidora i candidata número 3 a les properes eleccions al Congrés dels Diputats, Carolina Telechea.

Les persones que integren la llista:

 1. Enric Conill

Llicenciat en arquitectura (2007) i postgrau en gestió urbanística. Casat i pare de 3 fills, és regidor de l’ajuntament d’Igualada des del 2015. Exerceix d’arquitecte amb despatx propi. Ha jugat a futbol a diferents clubs de la comarca i actualment juga als Veterans de l’Igualada.

 1. Montse Argelich

Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels aliments i amb un postgrau en Gestió integrada a l’empresa, ha treballat en diverses empreses com a responsable de gestió de qualitat i en seguretat alimentària. Actualment és autònoma i exerceix com a terapeuta a la ciutat d’Igualada i és la Presidenta de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada

 1. David Prat

Ha estudiat un CFGS en Audiovisuals i grau universitari en Ciències Polítiques i de l’administració. Treballa a Barcelona en l’àmbit de la comunicació. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació de la comarca. És el portaveu del Jovent Republicà d’Igualada i membre de diverses entitats.

 1. Iolanda Gandia

Treballa com a coordinadora dels serveis esportius de l’ajuntament de Sant Esteve Sesrovires. També és membre de l’AMPA de l’escola Mowgli, membre de la junta del Club Handbol Igualada i membre de Dessota. Va ser nedadora d’elit, campiona de Catalunya i Espanya, membre de la selecció espanyola i membre de l’equip preolímpic

 1. Joan Valentí

Actor. Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i té un màster en Gestió cultural. Protagonista i cocreador de diferents obres de teatre d’èxit com “Mort a les cunetes”, actualment també interpreta el “Pau” del Club Súper 3. Ha estat membre de l’Agrupació Sardanista, el Grup Gralla, Grup Rialles i impulsor del Teatre de l’Aurora – Unicoop Cultural

 1. Cristina Navarro

Diplomada en Treball social, llicenciada en Sociologia. Actualment és tutora d’un programA de formació i inserció amb joves majors de 16 anys que no han graduat l’ESO.

 1. Perejaume Ferrer

Politòleg, Tècnic Especialista en Desenvolupament econòmic local i promoció dels polígons industrials, soci d’Òmnium, portador dels gegants del Barri de Xauxa i membre de l’Executiva d’ERC Igualada.

 1. Gabriela Lylia Basurto

Infermera holística. 29 anys. Ha treballat 8 anys com a tècnica d’infermeria en l’àrea ginecologia i obstetrícia de l’Hospital igualada. Membre de les associacions Oceano i altres entitats que treballen per la inclusió i la lluita contra el racisme i la xenofòbia.

 1. Roger Roca

Ex-esportista professional i Campió del món de duatló.

 1. Núria Ramon

Mestra de primària, musica i anglès i actualment directora de l’escola Gabriel Castella i Raich d’Igualada.

 1. Àngel Asensi

Metge oftalmòleg. Independent i independentista, simpatitzant d’ERC des de la facultat. Soci d’Òmnium, ANC i Plataforma per la llengua.

 1. Laura Farreras

Periodista especialitzada en comunicació corporativa, protocol, relacions institucionals i esdeveniments. Treballa al departament de comunicació d’una empresa del sector serveis. És la cap de colla del Ball de Pastorets d’Igualada i jugadora del sènior femení de l’Òdena CB

 1. Joan Teixidó

Director tècnic en una empresa dedicada al sector del equips d’impressió i ofimàtica. Vicepresident de la Penya blanc i blava d’Igualada.

 1. Mònica Morros

Politòloga i actualment cap de relacions institucionals del gabinet de la consellera de Salut. Responsable d’equitat de gènere a ERC Nacional (2016-2018). Membre del jovent republicà i de l’executiva d’ERC Igualada.

 1. Josep Maria Colomé

Enginyer Superior de Telecomunicacions  i MBA, Màster Direcció i Administració d’Empreses especialitzat en Marketing

 1. Maria Fernández

Diplomada en infermeria i directora del consorci sociosanitari de Santa coloma de Queralt

 1. Joan Mangues

Estudiant de Ciències Polítiques a la UB. Militant del Jovent Republicà, i soci d’Òmnium. Durant molts anys ha participat a entitats esportives de la ciutat. Activista a les xarxes socials.

 1. Sussana Campo

Infermera especialista en pediatria. Casada i mare de 2 fills.

 1. Josep Maria Palau

Politòleg, subdirector General de Gestió Econòmica al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, regidor i portaveu d’ERC a l’ajuntament d’Igualada (2015-2019) i alcalde de Jorba (2003-2015).

 1. Gemma Balsells

Mestra de l’escola Garcia Fossas on hi ha desenvolupat diferents càrrecs. Participa com a voluntària en diverses iniciatives socials.

 1. Antoni Dalmau

Escriptor i historiador. Històric dirigent del PSC, va ser President de la Diputació de Barcelona, Vicepresident del Parlament i regidor a l’ajuntament de Barcelona i Igualada

Seguidament també conformaran la llista de suplents Carolina Telechea, Joan Requesens, Isabel Caballero, Sergi Guillén, Eulàlia Closa, Jordi Besa, David Tarrida, Paula Berrocal i Lluís Segura.

tornar_radioIgualada