icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

ENTREVISTA | El porter Elagi Deitg explica els motius per què no continuarà a l’Igualada Rigat a final de temporada

Aquí podeu escoltar l’entrevista que hem mantingut amb Elagi Deitg dins del programa Temps afegit. El porter vigatà explica les raons que l’han portat a dur a terme la que ha estat la decisió més important de la seva vida, segons que ha explicat ell mateix. No penjarà els patins sinó que fitxarà per un altre equip perquè amb 30 anys encara li queda corda per davant.

Elagi Deitg, és un porter que va arribar la temporada 2012-13 quan començava a destacar en aquest esport a les files del CP Vic. L’aposta va ser esplèndida, tenint present que ha tingut un rendiment espectacular en aquesta dècada que ha defensat la porteria arlequinada.A més, ha assegurat que se sent més d’Igualada que no pas d’Osona, de manera que ha arrelat perfectament a la capital de l’Anoia

El passat, el present i el futur els explica en aquesta llarga entrevista que ha mantingut a Ràdio Igualada. Si més no, cal tenir present que continuarà lligat a l’equip igualadí fins a final de temporada. L’equip està classificat matemàticament per jugar almenys el play-off per entrar a la WS Europe Cup i, malgrat que no depèn d’ell mateix, encara té opcions per jugar-se el títol quan falta una jornada per acabar la temporada regular de l’OK Lliga.

tornar_radioIgualada