icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ERC-Anoia critica Jordi Cuadras perquè vota diferent la moció de la sentència del procés a l’Ajuntament d’#Igualada i al Consell Comarcal

Els republicans titllen d’incoherent la posició del portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, perquè, segons expliquen, va votar de manera diferent la moció contra la sentència del procés a l’Ajuntament d’Igualada i al Consell Comarcal de l’Anoia. Segons ERC-Anoia, en menys de 24 hores de diferència, Cuadras, cap de llista de Som-hi Igualada i vicepresident del Consell Comarcal, va passar de l’abstenció al consistori igualadí a la no votació al Consell Comarcal.

La moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem es va aprovar al Consell amb els vots a favor de JxCat, ERC, coalició Alternativa Municipalista – Amunt, amb l’abstenció d’Ara Montbui, i la no participació en la votació de la coalició Candidatura de Progrés (PSC-PSOE – Igualada Som-hi). La representant de Ciutadans, per la seva part i tal i com ja havia anunciat, no va assistir al ple.

Jordi Cuadras assegura que no van votar la moció sobre la sentència del procés al Consell Comarcal perquè ja ho havien fet als seus respectius ajuntaments

Cuadras assegura que el PSC-Candidatura de Progrés no va participar de la votació de la moció sobre la sentència del procés, al Consell Comarcal, per no ser redundants. Segons el portaveu d’Igualada Som-hi, la moció que es va portar a l’ens comarcal era la mateixa que s’havia presentat als plens dels diferents municipis. És per aquest motiu, explica Cuadras, que les persones que representen el seu grup van decidir no participar de la votació perquè ja havien mostrat el seu posicionament en els seus respectius ajuntaments.

tornar_radioIgualada