icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

ERC Igualada anuncia que presentarà al·legacions a la pujada d’impostos aprovada en el darrer ple municipal

El portaveu republicà, Enric Conill, es mostra “totalment en contra de la pujada del 7% de l’IBI, del 27% de la taxa d’escombraries, de l’11% de les plusvàlues i de totes les altres taxes municipals” i assegura que “és un augment injust, desproporcionat i abusiu dels impostos”.

Segons Conill, tot i que Junts per Igualada i Igualada Som-hi van aprovar aquesta pujada d’impostos, ara s’obre el període d’exposició al públic i de presentació d’al·legacions, on qualsevol ciutadà pot presentar al·legacions a  la proposta inicialment aprovada i que aquestes s’hauran de portar al ple. Per tant, per al portaveu republicà, “encara hi ha marge per revertir aquesta pujada” i demana a tots els ciutadans que ho considerin que presentin al·legacions per fer pressió al govern municipal de Marc Castells i al seu soci, el PSC, perquè rectifiquin.

Conill explica que volen explicar aquest procediment perquè han vist molta gent enfadada i pensen que és de justícia que puguin presentar al·legacions per poder fer més pressió i que Castells i Cuadras rectifiquin. Segons el portaveu d’ERC, encara som a temps i només és qüestió de voluntat política revertir la situació.

Per últim, Conill afirma que “Marc Castells ha enganyat als ciutadans perquè no va explicar durant la campanya electoral que faria l’increment més gran de la història d’impostos”.  A més a més, segons el republicà, “ho ha fet durant el primer any de mandat municipal tot esperant que d’aquí 4 anys, quan hi hagi eleccions, ningú se’n recordi”.

tornar_radioIgualada