icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ERC #Igualada assegura que el govern no afronta els reptes importants de ciutat i continua amb la seva política de pa i circ

Aquesta és la valoració que fa el grup municipal republicà dels 100 primers dies de govern del nou mandat de Junts per Igualada a la capital de l’Anoia. Segons el portaveu d’ERC, Enric Conill, passats aquests 100 primers dies de gràcia, el govern de Marc Castells continua igual que fa quatre anys, fent política de festes i festetes i sense afrontar els reptes importants de ciutat, com serien els impostos progressius o fer un nou POUM. Els republicans critiquen també que, en aquest inici de mandat, el nou govern igualadí no ha mostrat cap intenció de rebaixar els impostos, ni tampoc de reduir la despesa en temes que per a ERC són superflus, com ara la publicitat. Segons Conill, durant aquests 100 dies, la seva formació ha intentat negociar amb el govern tant en el ple de cartipàs com en el ple de pressupostos, però no ha estat possible arribar a cap acord. El portaveu d’ERC assegura que Marc Castells prefereix pactar amb el PSC, com ha fet la seva formació tant a la Diputació de Barcelona com al Consell Comarcal de l’Anoia.

Per últim, Conill reconeix que ERC no està contenta amb la situació actual de la ciutat i entén que qualsevol força progressista i d’esquerres que vulgui transformar Igualada no pot estar-ho.

tornar_radioIgualada