icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ERC organitza un debat cultural amb les entitats d’Igualada el proper dimecres 7 de juliol al Museu de la Pell

ERC Igualada organitza un debat cultural amb diferents entitats de la ciutat el proper dimecres 7 de juliol a les 19.30h, al museu de la pell. Aquest debat comptarà amb la participació de diverses entitats per tal de parlar i debatre sobre l’àmbit cultural de la ciutat i que pretén “escoltar i generar debat amb aquells agents culturals que dinamitzen Igualada i que l’enriqueixen amb la seva implicació”. Els republicans expliquen que “en els darrers 10 anys el govern municipal no ha impulsat un debat d’aquestes característiques, escoltant a tothom i construint espais per tal de posar en comú les necessitats que té tant Igualada com el moviment cultural de la ciutat” i asseguren que això és així perquè “el govern no té un projecte cultural per Igualada i tampoc veiem cap interès en escoltar a les entitats”.

En aquest sentit des d’ERC apunten que “la capitalitat de la cultura catalana, que acollirà Igualada a l’any 2022, no pot ser de nou un element de màrqueting i propaganda de l’alcalde de la ciutat sinó que ha de ser el pretext i el context per tal d’impulsar un projecte cultural de ciutat, que escolti i tingui en compte al sector, a la ciutadania i a les necessitats culturals de la ciutat”.

Des d’Esquerra asseguren que “malgrat que això no ho fa el govern municipal, creiem que és molt necessari generar i crear aquests espais de trobada i debat, fòrums culturals amb les entitats i els agents culturals d’Igualada que posin en comú les fortaleses i necessitats” així com “volem escoltar a tothom, parlar amb tothom i construir espais de treball que són necessaris i importants per encarar els reptes de futur que tenim”.

El debat es celebrarà el proper dimecres 7 de juliol a les 19.30h al Museu de la Pell d’Igualada. Cal enviar un mail a igualada@esquerra.cat per inscriure’s.

tornar_radioIgualada