icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ERC proposa diferents mesures transversals destinades als joves d’ #Igualada

Els republicans van fer públiques les propostes electorals en l’àmbit del jovent. Una de les principals propostes fa referència a l’habitatge. ERC a Igualada proposa oferir 150 pisos de lloguer accessible per a joves. Els republicans expliquen el a la ciutat hi ha més de 2.000 pisos buits, i que el lloguer a la ciutat ha pujat un 20% en només dos anys. Aquest condicionants els fan plantejar mesures habitacionals pensades pel joves de la ciutat.

ERC també proposa oferir ajudes per a estudiants. Aquesta ajuda ha d’arribar al 80% dels estudiants i han de ser d’entre 916,50 i 183,30 euros, en funció del nivell de renda de les famílies. També han remarcat la necessitat de trencar la concessió amb la Hispano Igualadina Monbus pel que fa el transport per carretera entre Igualada i Barcelona.

Una altra de les mesures és la creació del Carnet Jove d’Igualada. Aquest Carnet Jove permetrà als joves accedir als actes culturals de la ciutat (teatre, cinema, concerts…) a un preu molt més baix. Alhora, també servirà per oferir descomptes als joves en els comerços locals. Amb això s’aconsegueix fer més accessible la cultura al jovent i alhora crear un hàbit de compra en el comerç local i de proximitat.

Els republicans també plantegen implantar polítiques per millorar l’accés al mercat laboral dels joves.

tornar_radioIgualada