icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ERC proposa una taula d’educació per fer front a la segregació escolar i al desequilibri entre escola pública i privada a #Igualada

INFORMACIÓ  ELECTORAL – Els republicans consideren que la millor manera de fer front als problemes en l’àmbit de l’educació que hi ha a la ciutat és asseure en una taula tots els agents educatius de la capital de l’Anoia. Aquesta taula de trobada hauria de prioritzar la cooperació entre els centres per sobre de la competitivitat. La  taula proposada per ERC hauria de ser qui elaborés, a la llarga, el Projecte Educatiu de Ciutat.

El republicans admeten que a Igualada hi ha dosis de segregació a la que cal fer-hi front. Els republicans consideren que no pot ser que determinats centres de la ciutat acullin, majoritàriament, alumnes en situació de vulnerabilitat. La candidatura d’Enric Conill aposta pel compromís conjunt dels centres d’Igualada, i a la vegada aplicant mesures que caire social per reverir aquest fenòmen.

ERC a Igualada també proposa obrir una línia de P2 a l’entorn del Gabriel Castellà. Els republicans consideren que hi ha manca d’oferta de llar d’infants en aquesta zona, i és per això que posen sobre la taula aquesta possibilitat.

Pel que fa al desequilibri que hi ha a Igualada entre el nombre d’escoles públiques i concertades, ERC creu que la millor opció és reconvertir una escola concertada en pública. El cap de llista, Enric Conill, diu que aquesta escola hauria de ser al centre d’Igualada, i emplaça al departament d’Educació de la Generalitat a liderar aquesta mesura.

tornar_radioIgualada