icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ERC, Socialistes d’Igualada, la CUP i el Comú d’Igualada donen suport a la manifestació en favor de la gestió pública de l’aigua

Les quatre formacions polítiques han fet públic el seu posicionament favorable a la manifestació convocada, pel proper dissabte, per Aigua és Vida i una trentena d’entitats anoienques, per demanar la gestió pública de l’aigua. Dario Castañé, en nom del Comú d’Igualada, ha destacat que l’aigua no pot ser un negoci i per això demanen la gestió pública d’aquest servei. Per la seva part des d’ERC Igualada i Anoia veuen en la manifestació de dissabte, segons ha explicat Enric Conill, una oportunitat per reivindicar també que el servei de l’aigua s’ofereixi de manera mancomunada. Xavier Figueras, dels Socialistes d’Igualada ha explicat que també assistiran a la manifestació de dissabte perquè consideren que cal regularitzar el contracte de l’aigua a Igualada. Per últim, des de la CUP, el seu portaveu, Albert Mateu, ha assenyalat que Igualada està davant d’una oportunitat històrica de recuperar la gestió de l’aigua.

La manifestació de dissabte, que sortirà a 2/4 de 7 de la tarda des de la Plaça del Rei d’Igualada, comptarà amb el suport de més d’una trentena d’entitats de l’Anoia i també de l’Associació Catalana de Municipis i Entitats per la Gestió Pública de l’Aigua.

tornar_radioIgualada