icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Es presenta la campanya de Nadal a Igualada sota el nom “El Bosc Màgic, Teixint el Nadal” en un homenatge a un dels sectors tradicionals la ciutat

La campanya de Nadal a la ciutat d’Igualada començarà amb el tradicional espectacle de l’encesa dels llums a la Plaça de l’Ajuntament el dia 24 de novembre. A partir d’aquesta data s’aniran succeint un munt d’activitats que giraran a l’entorn de les festes nadalenques. Un dels punts destacats d’enguany és la clucada d’ull a un dels sectors tradicionals de la ciutat com és el gènere de punt.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha explicat que una de les principals novetats és l’ampliació del Bosc Màgic que estarà distribuït per a tota la ciutat. Aquesta ampliació és una exposició que s’ubicarà a l’aire lliure a l’antiga fàbrica de punt de Cal Salinas. En aquesta mostra s’explicarà, a través d’uns plafons, la història del tèxtil a la nostra ciutat.

També, com a novetat, és que la zona del Niu Màgic de la plaça de Cal Font ampliarà l’espai vist l’èxit rotund de visitants i activitats que s’hi van dur a terme l’any passat. En aquest espai s’hi instal·larà un escenari per on hi passaran diferents entitats de la ciutat.

Finalment, una altra de les novetats és també el creixement del Bosc dels Tions, amb més tions i una millor il·luminació. Un espai que contarà amb la participació de la gran majoria de les escoles d’Igualada.

En els propers dies els igualadins i igualadines rebran a les seves cases el fulletó amb totes les activitats de Nadal, que aquest any també inclou el Saló de la Infància, la Fira de Nadal, els Pastrorets d’Igualada i les activitats dels Reis d’Igualada.

tornar_radioIgualada