icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Es presenten les noves places del Grau en Infermeria que s’impartiran a l’Hospital Universitari d’Igualada

Pel curs vinent 2022-23 el Campus Universitari Igualada – UdL incrementarà 40 noves places per als estudis d’Infermeria. Com a novetat, aquest setembre també s’estrenarà el grau en Enginyeria Informàtica.

Els estudis de l’àmbit de la salut es traslladaran properament al nou edifici del Passeig Verdaguer d’Igualada, amb una capacitat per a 500 estudiants i que estarà connectat per una passarel·la al Centre de Simulació 4D Health.

En l’acte institucional de presentació de les noves places del grau, el gerent de l’Hospital Universitari d’Igualada, el doctor Ferran Garcia, parla sobre la importància dels estudiants i explica que “al 2007 amb el nou hospital naixíem en docència, amb un camp per créixer enorme”, i afegeix que “els estudiants aporten riquesa i ens fan millorar cada vegada més”.

En aquest sentit, la Generalitat de Catalunya ha decidit augmentar en 561 places l’oferta d’Infermeria arreu de Catalunya de cara al curs vinent. La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, ha assegurat que aquest increment de places és una acció de país, i si “hi havia recursos econòmics per aquelles facultats que poguessin fer aquest augment de places s’havia de tirar endavant, ja que això també permet vertebrar el país”.

En la mateixa línia, l’alcalde de la ciutat, Marc Castells reclama enfortir el territori apostant per ciutats com Igualada, i afirma que “Barcelona ha de ser la gran capital del país, però el país també ha d’estar musculat, i aquest s’enforteix amb mesures com aquestes”.

El rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy comenta que en els propers anys Igualada arribarà als 1000 estudiants universitaris, una fita històrica per la ciutat, i que neix d’apostes com el nou campus del Pla de la Massa el 2014.

El període de preinscripció universitària al Campus Universitari acaba aquest divendres 1 de juliol.

Podeu trobar tota la informació a la pàgina web www.campusigualada.udl.cat.

tornar_radioIgualada