ESPORTS – L’Igualada HC debuta a l’OK Lliga amb una gran victòria al Cerceda (4-1)

L’Igualada Hoquei Club va guanyar per un clar 4 a 1 el Cerceda en el debut a l’OK Lliga d’aquesta temporada. L’equip gallec es va avançar als 2 minuts de la primera part amb un gol que va posar la por al cos als homes de Ferran López. Els igualadins no es van rendir i van començar a assetjar la potreria contrària. Sergi Pla va aconseguir empatar poc abans del descans. fins aquest moment l’Igualada havia estavellat cinc pilotes al pal. A la represa, el conjunt igualadí va prémer l’accelerador i va aconseguir 3 gols més que van deixar el resultat amb el 4 a 1 definitiu. Dissabte vinent l’Igualada Hoquei Club vuisitarà la pista del Votregà.