icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Esquerra Igualada presentarà una moció per canviar Monbus Hispano Igualadina per una altra empresa

ERC Igualada segueix defensant un servei de transport públic Igualada – Barcelona “digne i segur” sense “problemes, averies, perills i irregularitats constants” tal i com, afirmen, passa amb  la Hispano Igualadina. Segons els republicans, és “inconcebible l’immobilisme del govern local amb una qüestió que afecta de manera negativa a tants veïns i veïnes d’Igualada i la Conca”. Alba Vergés ha recordat que aquest no és pas un debat nou a la ciutat i que “són moltes les generacions senceres d’estudiants i treballadors que han hagut de patir les condicions pèssimes de servei que ofereix la companyia prestadora de l’activitat”. Tant és així, que els republicans han volgut recordar que “era el mateix alcalde de la ciutat qui anys enrere també exigia la retirada d’aquesta concessió i després va canviar per elogiar a la mateixa empresa”.

D’aquesta manera i amb tots els precedents negatius acumulats en aquest terreny, el portaveu del grup municipal i cap de l’oposició Enric Conill ha volgut manifestar i anunciar que activaran novament la via de la moció al ple municipal per exigir la retirada de la concessió. Tanmateix, Conill ha volgut remarcar la “voluntat transformadora i propositiva d’Esquerra” i també ha anunciat que tornaran a demanar la “creació d’una línia d’autobús llançadora entre Igualada i Castellbisbal com a alternativa i vertebració a la manca actual de connexions que pateix la ciutat”. Conill també recorda que “aquesta no és una mesura nova. Ja la portàvem al programa i l’hem demanat diverses vegades i la demanarem les vegades que calgui. Sigui des de l’oposició o des del govern local. Creiem en allò que proposem i reivindiquem l’existència d’una alternativa a la ciutat”.

El ple municipal se celebrarà el pròxim dimarts i serà l’espai on el grup municipal presentarà i defensarà la moció. Els republicans adverteixen que seran molt rotunds amb l’exposició malgrat que consideren que “tots els grups del consistori haurien de compartir les propostes i el fons de la moció per responsabilitat amb la ciutadania d’aquesta ciutat”.

tornar_radioIgualada