icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Èxit de la primera edició del Postgrau en Comerç Internacional de la Universitat de Lleida i la Unió Empresarial de l’Anoia

Ha finalitzat el primer Postgrau impulsat per la Universitat de Lleida i la Unió Empresarial de l’Anoia i que s’ha impartit al Campus Universitari d’Igualada – UdL.

És el primer postgrau impartit conjuntament i s’ha finalitzat amb èxit i satisfacció per a l’alumnat. Aquesta formació universitària està adreçada tant a persones que actualment formen part dels departaments internacionals de petites i mitjanes empreses que no compten amb una formació específica; com també per a persones que han volgut potenciar els seus estudis i coneixements en aquest sentit; i d’altres que no tenen experiència professional, però que han volgut formar-se en comerç internacional.

L’Anoia és una de les comarques de la demarcació de Barcelona, on més d’una quarta part de les empreses industrials són exportadores. Amb l’objectiu de professionalitzar els departaments de les empreses de la comarca i obrir-se al mercat estranger, s’ha engegat aquesta proposta formativa conjunta en comerç internacional.

Aquest postgrau, que s’ha impartit des del mes d’octubre de 2021 fins al mes de juliol de 2022, ha comptat amb la participació d’11 alumnes en aquesta primera edició.

tornar_radioIgualada