Èxit de la Reis Race que bat el rècord de participació amb prop de sis-cents cinquanta corredors

Els atletes Joan Rosich i Katherine Chaplin van ser els guanyadors de la cursa dels 10 quilòmetres de la Reis Race, la competició que organitza Moixiganguers d’Igualada. Per la seva part, Carlos Herreros i Jakeline Gomez ho van fer a la cursa dels 5 quilòmetres.

Joan Rosich va ser el més ràpid en la prova llarga amb un registre de 34 minuts i 51 segons. En segona posició va arribar Adrià Muñoz i en tercera ho va fer Ernest Sans. Per la seva part, en categoria femenina, Katherine Chaplin va cobrir els 10 quilòmetres amb un registre de 41 minuts i 18 segons. La segona posició va ser per a Cristina Silva i la tercera per a Maria Pons. Pel que fa a la cursa dels 5 quilòmetres, Carlos Herreros va arribar a la meta amb un temps de 16 minuts i 49 segons. Aleix Sellarès va arribar en segona posició, mentre que la tercera va ser per a Carlos Cervera. En categoria femenina, la cursa curta la va guanyar Jakeline Gomez amb una marca de 20 minuts i 39 segons. Roser Pérez va ser segona i Eulalia Alonso, tercera.

La Reis Race 2019 va tenir una participació rècord de 548 participants. L’organització corre a càrrec de Moixiganguers d’Igualada i passa l’interior de diferents edificis històrics de la ciutat.