icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

FAGEPI crea el jersei solidari per investigar nous teixits per afectats de pell atòpica

Aquesta setmana s’han posat a la venda els diferents models de jersei solidari creat per l’agrupació tèxtil Fagepi. Es tracta de jerseis de talles infantils i de temàtica nadalenca que es poden adquirir per internet a la pàgina web www.jerseisolidari.openshopen.com i els beneficis de la venda es destinaran a un projecte d’investigació sobre nous teixits saludables per a patologies de la pell atòpica, coordinat per l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Els jerseis solidaris mostren diferents temàtiques com ara els Reis d’Orient, flocs de neu o estrelles de Nadal, i tant els dissenys com la confecció de les peces s’ha fet íntegrament a Igualada. Ja que es tracta d’un projecte creat pensant en els infants que pateixen dermatitis atòpica, el jerseis són 100% cotó per evitar qualsevol tipus d’al·lèrgia. Està disponible en diverses talles per a edats que van des dels 4 fins els 10 anys i d’entrada se’n posaran 400 exemplars a la venda a un preu de 15 €, tot i que hi haurà la possibilitat de confeccionar-ne més si la campanya té èxit.

La campanya de moda solidària que cada any organitza l’Agrupació tèxtil FAGEPI i les botigues de fàbrica d’Igualada aquest any ha volgut traspassar les fronteres de l’Anoia i sumar-se a una causa d’àmbit nacional. És per això que Fagepi ha posat el jersei a la venda a través d’internet, i es podrà adquirir des del dia 1 i fins el 31 de desembre.

L’acord de col·laboració l’han signat aquest dilluns a Igualada el doctor Jaume Pérez Pallerols, president del Comitè d’investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu, el president de l’Agrupació tèxtil FAGEPI Antonio Egea i el gerent David García. La campanya compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i el Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya.

FAGEPI

L’Associació Tèxtil FAGEPI, promotora d’aquesta iniciativa, és una entitat que té la missió d’impulsar la competitivitat de les empreses tèxtils de l’Anoia, mitjançant la formació, la innovació, la internacionalització, la representació patronal, la millora d’estratègies comercials i qualsevol activitat orientada a necessitats de sector tèxtil de la nostra comarca, les seves empreses i els seus professionals. Dins del projecte “Igualada Moda” FAGEPI ha liderat diverses campanyes de promoció de les marques de moda de la ciutat, com el vídeo “Igualada et vesteix” o una APP per a recórrer les botigues de fàbrica de la ciutat, botigues que cada vegada atreuen més compradors d’arreu del país i que tenen una facturació estimada de 18 milions d’euros i una ocupació oscil·la entre les 70 i les 100 persones, en funció de les temporades.

HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU

L’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona és un hospital d’alta especialització i tecnologia en el qual la dona, el nen i l’adolescent són el seu centre d’interès. La seva missió és donar una atenció integral als pacients tot compaginant la vessant més humana de l’assistència amb el desenvolupament dels nous avenços científics.

tornar_radioIgualada