Festival del CB Igualada davant el CB Valls (99-70)

El Club Bàsquet Igualada va guanyar el Valls per 29 punts de diferència (99 a 70) després de fer una segona part excel·lent.

A la primera meitat el partit va estar molt anivellat, amb els dos equips molt atents en atac i en defensa. Al descans el resultat era de 8 punts a favor de l’Igualada (49 a 41). A la represa, tot va canviar. Els jugadors igualadins van fer un pas endavant i van anar ampliant la diferència a mesura que passaven els minuts. Al final del 3r període l’equip de la capital de l’Anoia dominava per 20 punts i a l’últim quart es van situar per damunt dels 30. Al final, es van imposar per 99 a 70, en el partit on han anotat més punts de tota la temporada.

Dissabte, el Club Bàsquet Igualada jugarà a la pista de l’últim classificat de la Lliga EBA, l’Andorra B.