icon_radio

RÀDIO

BLOG

Final de temporada sense comiat del ‘Vols llegir?’, a la ràdio

Les molt esperades obres de millora dels estudis de Ràdio Nova de Vilanova del Camí, avançades abans del previst, han precipitat el final de la onzena temporada del programa d’actualitat literària ‘Vols llegir?’ sense haver tingut temps d’acomiadar-nos dels nostres oients. Però tot és per una bona causa.

VLLG? / COMUNICACIÓ

La onzena temporada del ‘Vols llegir?’ s’acabat i ho ha fet amb l’edició 27, emesa la setmana del 13 al 17 juny. El programa que s’enregistra als estudis de Ràdio Nova de Vilanova del Camí i que s’emet des d’aquest emissora des de fa onze anys, afegint en aquesta darrera temporada la seva difusió a través de Ràdio Igualada, tornarà de nou passat l’estiu.

El passat divendres dia 17, en una nota informativa a través del portal -vilanovainformacio.cat-, Ràdio Nova explicava el final precipitat de la temporada radiofònica amb motiu de l’inici de les obres de remodelació dels estudis de l’emissora, amb data d’inici de les mateixes aquest dilluns dia 20 de juny. Les obres permetran remodelar els estudis tant pel que fa a les condicions de l’espai (distribució, insonorització, normatives d’accés i seguretat) així com també als aspectes tècnics d’emissió i una major qualitat del servei.

Volem agrair de nou a tots els que ens heu escoltat durant aquesta temporada a través de les dues emissores i també el seguiment que realitzeu amb les vostres visions i lectures del -volsllegir.cat-, tant en la seva versió web com també del blog (volsllegir.blogspot.com.es), que darrerament ha estrenat nova imatge. Agraïment també especial als nostres companys de la ràdio, de les dues emissores que comparteixen el ‘Vols llegir?’, Ràdio Nova i Ràdio Igualada, per les facilitats personals i tècniques per la realització del programa.

Durant l’estiu mantindrem en actiu els nostres portals per oferir-vos l’actualitat literària acompanyada de propostes de lectura, i passat l’estiu ens incorporarem de nou amb el format radiofònic.

Així doncs, us oferim la possibilitat d’escoltar cadascuna de les edicions emeses en aquesta temporada amb actualitat literària, entrevistes a autors, recomanacions, els més venuts i la resta de continguts del ‘Vols llegir?’. Ho podeu fer amb el servei de -podcast, la ràdio a la carta- que teniu disponible en servei les 24 hores del dia.

Bon estiu, bones lectures amb el ‘Vols llegir?’…

tornar_radioIgualada