icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

FineArt #Igualada arriba amb 47 exposicions i nous espais en el seu 10è aniversari

El festival engega el proper 25 de febrer i fins al 20 de març gairebé una cinquantena d’exposicions ompliran 20 espais de la ciutat. Entre aquests espais, hi ha novetats com l’Hotel Boutique Cal Roure, on s’hi ha muntat una exposició que fa una retrospectiva a la història del certamen amb imatges destacades de cada edició.

El festival és consolidat com a referent en el sector de la fotografia i l’edició d’enguany compta amb professionals provinents d’arreu del món, entre ells de Bolívia, Lituània, Itàlia, Cuba, Sibèria o Bèlgica. Però també s’ha tingut una atenció especial pels artistes de l’Estat, Catalunya i locals, com el premi Nacional de Fotografia 2000, Chema Madoz; el premi Nacional de Fotografia 2004, Ramon Masats; Jordi Camí, reconegut fotògraf documental i de reportatges; o la Carme Masià; entre d’altres. Com cada edició, i especialment en l’any que Igualada és Capital de la Cultura Catalana, hi ha un espai dedicat a dos fotògrafs igualadins: el reconegut fotògraf Santi Carbonell i la Sandra Gross.

Per la seva banda, una dotzena d’escoles continuen apostant per FineArt i mostraran els treballs dels seus alumnes. A més de les 47 exposicions, el festival també inclou un gran nombre d’activitats paral·leles vinculades amb la fotografia. En són un exemple les visites guiades de la Carme Masià, del Vladimir Romero, del Juan Carlos Hervás o de la Wayra Ficapal, entre d’altres. També la taula rodona sobre fotografiar la realitat. O els tallers de la Mercè Ribera, el del Josep Bou o el taller de fotografia nocturna; així com la xerrada de la situació avui al món del VIH. A més, per sisè any es celebrarà el Ral·li FineArt Igualada.

A través de Facebook, Twitter i Instagram FineArt Igualada (@fineartigualada) comunica totes les novetats, tant de participants com el programa d’activitats. També podeu trobar tota la informació a través de la pàgina web www.fineartigualada.cat

tornar_radioIgualada