icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Fins al 20 de gener és oberta la convocatòria per participar al desè concurs de cartells del 8 de març

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) organitza aquest certamen que té com a objectiu escollir el cartell que serà la imatge gràfica del Dia Internacional de les Dones a la Conca d’Òdena. L’obra guanyadora, per tant, serà la imatge de l’agenda d’actes del 8 de març a la Conca i, a més, rebrà un premi de 300 euros.

Per a poder participar en aquest concurs cal haver nascut abans del 2007 i no dedicar-se professionalment al món del disseny gràfic. Les obres, que han d’incloure una referència explícita al 8 de març i poden estar fetes en qualsevol tècnica, s’han de presentar abans del dia 20 de gener de 2023 a l’oficina d’atenció ciutadana dels ajuntaments d’Igualada, Vilanova del Camí, La Pobla de Claramunt, Santa Margarida de Montbui, Òdena, Jorba o Castellolí. Les bases del premi es poden consultar al web www.micod.cat.

El jurat estarà format per un persona de l’àrea d’igualtat de la MICOD, professionals representants d’institucions vinculades amb l’art i el disseny i representants d’associacions de dones de l’àmbit de la MICOD. Aquest jurat valorarà la qualitat tècnica de l’obra, la qualitat artística, l’impacte visual, l’originalitat, la creativitat i l’adequació de la imatge amb la temàtica de transmissió de valors igualitaris i la defensa dels drets de les dones. El veredicte del jurat es farà públic a inicis del mes de febrer.

La guanyadora de la passada edició va ser la jove igualadina Júlia Guarro. En anteriors edicions l’han guanyat Marta Pérez, Olga Solà, Carla Alba, Laura Juan, Adrià Haro, Mariona Casares, Guillem Elvira i Xavier Mula.

tornar_radioIgualada