icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Fira d’Igualada ajorna, fins a nova data, FirAnoia i no descarta fer-la després de l’estiu si la situació ho permet

Les fires serà un dels esdeveniments que es veuran afectats, en un futur immediat, per la crisi sanitària. Sense anar més lluny, Fira d’Igualada ja va anunciar fa unes setmanes la suspensió de la Fira Aerosport prevista pels dies 9 i 10 de maig. La pandèmia obligarà, ara, a Fira d’Igualada a replantejar tot un any de fires i esdeveniments, o a buscar nous formats per fer front a les conseqüències de la COVID19. Per aquests motius, l’entitat ha anunciat que ajorna, fins a nova data, mostres com FirAnoia o MaqPaper. El president de Fira d’Igualada, Magí Senserrich, ha explicat a Ràdio Igualada que veuran quina és l’evolució de la pandèmia i quines són les recomanacions dels experts per decidir quan es podran començar a fer fires al nostre territori.

FirAnoia, una mostra clau que haurà de servir per donar suport a les petites i mitjanes empreses de la comarca

Senserrich ha comentat que una de les mostres que seran estratègiques de cara els propers mesos serà FirAnoia. El president de Fira d’Igualada considera que la fira multisectorial pot servir de suport, en temps de recessió econòmica, pels expositors i empreses de la comarca. Senserrich apunta que ens podírem trobar una FirAnoia fora de les dates habituals, i estudiaran si després de l’estiu es pot realitzar per la necessitat que tindran els expositors de la comarca de potenciar els seus productes. Senserrich apunta que prioritzaran la salut i la seguretat abans que qualsevol altre concepte, però reconeixen que FirAnoia pot ser clau com a potenciador de l’economia de la comarca.

Al mateix temps, des de Fira d’Igualada s’ha cedit el seu local al col·lectiu Malla per ser un punt de concentració de material i de logística per a la distribució de diferent material EPI.

ENTREVISTA al president de Fira d’Igualada, Magí Senserrich

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada