icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Fira d’Igualada celebra, aquest cap de setmana, la 20a edició d’Automercat amb 300 vehicles d’ocasió

La fira automobilística estarà instal·lada en un espai a l’aire lliure a Les Comes d’Igualada i s’exposaran més de 300 vehicles seminous i d’ocasió de les principals marques del sector de l’automoció. Automercat és una cita molt esperada pels concessionaris, que assoleixen xifres rècord de vendes en un sol cap de setmana.

Els expositors confirmats són Anoia Motor Fiat-Alfa-Jeep, Anoia Motor Hyundai, Anoia Motor Ocasió, Anoia Motor-Opel, Anoia Motor-Seat, Dabsa Ford/Sangyong, Maas Exclusivas Citröen/DS Automobiles, Motorcat Premium Volvo, Nissan Santi Enrique, Reem Guitart Concessionari Renault i Dacia, Rosich Motors Mitsubishi/Multimarques, Sarauto Peugeot-Honda-Kia, Servisimó Concessionari Oficial Audi-VW-VWLCV-Skoda i Toyota Igualada.

El president de Fira d’Igualada, Magí Senserrich, ha remarcat que  “la fira arriba en el moment oportú ja que el vehicle d’ocasió viu un moment de remuntada de les vendes”.

La Fira Automercat es podrà visitar a l’Avinguda Països Catalans i a l’Avinguda Europa, entre les cruïlles amb els carrers Alemanya i Països Baixos, dissabte 7 de maig de 10h a 14h i de 16h a 20h, i diumenge 8 de maig de 10h a 14h i de 16h a 20h. En el moment de tancar la fira, diumenge a les vuit del vespre, es farà el sorteig dels 3.000 euros entre tots els compradors.

Per últim, Magí Senserrich també ha tingut un record per l’empresari Pep Cubí, membre de la Junta de Fira d’Igualada des de l’any 2001, recentment traspassat.

Fira d’Igualada renova la seva imatge

Fira d’Igualada també ha presentat la seva nova imatge gràfica; una evolució del logotip anterior que manté el color blau corporatiu com a identificador de la marca però amb una nova tipografia i la lletra F damunt d’un fons blau que representa moviment. Aquesta nova imatge que pretén reflectir la voluntat de la Junta Directiva de l’entitat escollida el gener de 2020: innovar en noves temàtiques, estudiar nous projectes i explorar noves formes de certamen, sense perdre l’essència dels més de 70 anys d’història de l’entitat.

Fira d’Igualada anuncia el calendari Firal per a 2022

Fira d’Igualada també ha anunciat el calendari firal per a l’any 2022, el qual inclou una vintena d’esdeveniments. A més de l’Automercat d’aquest proper cap de setmana, queden pendents cinc edicions del Mercat d’Antiguitats que tindran lloc els diumenges 29 de maig, 26 de juny, 25 de setembre, 30 d’octubre i 27 de novembre al Passeig Verdaguer. La Fira multisectorial FirAnoia tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de setembre, el mateix cap de setmana que la fira Tasta’m (antiga TastAnoia). A l’octubre es celebrarà la fira sectorial Maqpaper (els dies 19 i 20), i al desembre la tradicional Fira de Nadal al nucli antic d’Igualada en castes de fusta, concretament els dies 6, 7, 8, 9, 10, 11, 16, 17 i 18. Pel que fa la Fira d’Artesania es farà sempre coincidint amb algun altre esdeveniment; el 29 de maig amb el Mercat d’Antiguitats i els dies 24 i 25 de setembre amb FirAnoia.

En aquest sentit, el regidor de sostenibilitat i mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada, Miquel Vives, ha posat en valor “la tasca d’entitats com Fira d’Igualada que fan molts esforços perquè l’activitat econòmica i el teixit productiu no s’aturi mai” i ha recordat que tenen tot el suport de l’Ajuntament d’Igualada.

 

tornar_radioIgualada