icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

“Free Art Three” i “Capsa de cucurulles” són les propostes de l’Estival de Jazz per aquest cap de setmana

D’una banda, el concert del trio de trompetes “Free Art Three”, es farà avui, a les deu de la nit, a l’Ingravita. Es tracta d’una proposta que promet ser una experiència sensorial a tots nivells, un espectacle carregat de sorpreses, a càrrec de Pol Padrós, Julián Sanchez i Iván Gonzalez. D’altra banda, demà en el marc d’aquesta tercera edició de l’Estival de Jazz, es farà, a les sis de la tarda, a l’espai Inquiet, l’espectacle infantil Capsa de cucurulles. Un conte musical de creació, interpretat amb un teatre de paper japonès, dirigit a nens i nenes a partir de 3 anys.

L’Estival de Jazz es va encetar ahir al vespre amb la pel·lícula de cinema “La mare” i s’allargarà fins el 28 de juny. L’Estival inclourà també una conferència sobre Art Blakey a càrrec d’Adrià Font, que es farà el proper 25 de juny, a la plaça La Isabela.

El tercer Estival de Jazz suma més propostes i més escenaris a l’aire lliure. Entre les propostes musicals de l’Estival de Jazz d’enguany destaquen Gabacho Maroconnection, Smack Dab, Free Art Three, Wom Trio i la Carta Blanca a Toni Vaquer, projecte del qual l’Estival de Jazz n’editarà un disc.

tornar_radioIgualada