icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Gabriel Rufián assegura, a Igualada, que Catalunya ja és un país independent i una república, digui el que digui l’Estat

El candidat d’ERC al Congrés dels Diputats ha fet aquestes declaracions en l’acte de campanya dels republicans a l’Anoia, que es va fer aquest dissabte, al migdia, a l’Auditori de l’Ateneu Igualadí. Durant el seu discurs, Gabriel Rufián va voler deixar molt clar que Catalunya ja ha guanyat i ja és un país independent i va demanar a l’Estat espanyol que sigui democràtic i reconegui la seva derrota. Rufián va estar acompanyat, a Igualada, del número 2 de la candidatura dels republicans al Congrés, Joan Tardà, qui va demanar als catalans que votin el proper 20 de desembre per tal de poder defensar el govern i el Parlament català.

L’acte de campanya d’ERC a l’Anoia va comptar també amb la intervenció dels candidats anoiencs aquestes properes eleccions al Congrés: Elisabet Hidalgo, Txell Humbert i David Prat. Precisament aquest últim, va recordar que estem vivint un moment històric i va demanar als joves que es rebel·lin contra aquells que els estan condemnant a no tenir futur. L’acte va estar conduït per la Diputada d’ERC al Parlament de Catalunya, Alba Vergés.

tornar_radioIgualada